AVOIMET TYÖPAIKAT!

**HISSIPURKAJA (2 hlöä) | PK-SEUTU
**HISSIPURKAJA (2 hlöä) | OULU

SUP Group etsii tulevaisuuden hissipurkajia (2 hlöä) | PK- SEUTU ja (2 hlöä) | OULU

Työhönottopiste ja työ-alue: Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää jne.) ja vastaavasti Oulussa se on Oulu.

Mitä haemme: Olet sitten pääkaupunkiseudulla jo asuva tai sinne muuttava, niin sillä ei ole väliä. Etsimme reippaita ja toimeliaita henkilöitä osaksi kasvavaa tiimiämme. Työ on aluksi tarvittaessa työsopimus, jossa 6kk koeaika. Työssä on mahdollisuus vakinaistua, kun pystyy itsenäiseen työskentelyyn nokkamiehen roolissa ja sitä kautta näyttänyt niin sanotusti kyntensä koko porukalle, että hissi tulee alas rivakasti ja turvallisesti. Ei ole pahitteeksi jos muutenkin sopeutuu porukkaan ja on siis hyvä tyyppi.

Eduksi: fyysinen hyvä kunto, maalaisjärki toimii, looginen ajattelu pelaa sekä löytyy tahto tehdä töitä eli asenne on kunnossa. Tärkeää on myös se, että ei pelkää olla yltä päältä öljyssä ja nokka mustana. Tämä ei ole sellaista työtä, että haalarit säilyisivät puhtaina.

Työkokemus josta etua: Rakennusalan työkokemus, timanttityöt, sähkö-ala, muut vaativat fyysiset työt. Tämä loppujen lopuksi ei näissä hommissa ole se suurin kriteeri, mutta etua on.

Matkustus: työ vaatii välillä matkustamista toisella paikkakunnalle. Työ on pääsääntöisesti urakkatyötä tiiminä. Valmius tähän tulee olla. Kuitenkin pääosin pk-seudulla töitä riittää läpi vuoden.

Kaikki työhakemukset huomioidaan taustoista huolimatta. Se on asenne joka ratkaisee yleensä ja varsinkin näissä purkuhommissa.

SUP Group päämiehineen vastaa työtehtävien koulutuksesta ja sen järjestämisestä.

Hakemukset: purku(at)supgroup.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Käymme jokaisen hakemuksen läpi ja otamme työnjohdon kautta yhteyttä, jotka valitsemme haastatteluun.

 

9.3.2021 | Hissipurkaja 2 paikkaa | HELSINKI ja 2 paikkaa OULU

Thank you for your upload