shutterstock_110843615

Taloyhtiöiden hissit ovat yleensä hyvin huollettuja ja näyttävät siisteiltä, mutta onko hissikuilu ja korinrakenteet puhdistettu milloin viimeksi?

Puhdistukset eivät kuulu perushuoltosopimuksen piiriin, joten viime puhdistuksesta voi olla hyvinkin jo vuosia aikaa.

Hissin rakenteisiin kertyy vuosien saatossa suuria määriä pölyä, roskia ja öljy valumia. Kerääntynyt pöly jo itsessään on suuri paloturvallisuusriski. Mikäli kuilun lattia on käsittelemätön tai sen pinta kulunut, imee se johteista valuvan öljyn jota kautta se pääsee myös maahan ja on näin ollen myös riski ympäristölle. Myös pöly ja roskat tarttuvat öljyiseen ja kuluneeseen lattiaan helpommin. Nykyään yleiset lasikuilut ovat hyvin näkyvä, kaunis elementti, mutta likaisina ne eivät pääse edukseen. Tarjoamme myös lasikuilujen ikkunoiden sisäpesuja. Puhtaat ikkunat kohentavat taloyhtiön yleisilmettä huomattavasti. Pesun yhteydessä havaitaan mahdolliset metalliosien ruostumiset, murtumat sekä kulumiset, jotka eivät välttämättä tulisi ilmi normaalin huollon yhteydessä.

Kysy lisää ja pyydä tarjous hissien ja lasikuilujen pesuista, sekä lattioiden ja muiden pintamateriaalien uudelleen käsittelystä.

Thank you for your upload